Workshops en Trainingen

Training / Workshop

Mijn trainingen zijn zo ingericht dat je stap voor stap de kennis en vaardigheden eigen kan maken zonder je te overladen. Je krijgt na afloop echt zin om de praktijk in te gaan met je nieuwe bagage om uit te testen en te oefenen.

Veel teams zijn gebaad bij een combinatie van teamcoaching en workshops. Ik heb ervoor gekozen om te werken met sessies van een dagdeel. Dit is meer dan genoeg om iedereen weer een stap verder te brengen en je bent geen hele dag kwijt! Omdat ieder team en ieder individu weer anders is, pas ik mijn programma’s hier standaard op aan!

Coachings- / Trainingslocatie

Trainingen en coaching geef ik op locatie of op mijn eigen locatie in een corona-proof omgeving met voldoende ventilatie. Veel mogelijkheden voor wandelen en andere activiteiten in de natuur.

Online Training

Binnenkort beschikbaar!

Lekker thuis of op werk, op het moment dat jou uitkomt even wat lezen, een filmpje kijken of met een quiz je kennis testen.
 

Een aantal van mijn trainingen kun je gratis volgen. Heb je daarna de smaak te pakken gekregen? Dan kun je een vervolgprogramma proberen.

 

Het beste werkt het natuurlijk als je je ook door mij persoonlijk laat coachen, schroom niet om hierover contact met me op te nemen.

Scroll naar boven
Scroll naar top