Individuele coaching

Fianne Faber coaching

Coaching individueel

  • Loop je vast in je werk, of je persoonlijke leven?
  • Of wil je gewoon iets anders maar je weet niet wat?
  • Ben je leidinggevende en weet je niet hoe je lastig gedrag in je team kunt ombuigen?
  • Voel je je moe, en krijg je steeds minder plezier in dingen?

Coaching is een hele krachtige manier om in korte tijd progressie te maken. Heel vaak weet je het wel, maar handel je er niet naar. Alleen al stilstaan blijkt helpend om te zien wat je tegenhoudt om te doen wat je graag wilt doen.

Coaching is bij uitstek geschikt om op een milde wijze naar jezelf te leren kijken. Om jezelf toe te staan dat je niet perfect hoeft te zijn. Om te realiseren dat jij vaak de enige persoon bent die dat van jezelf vraagt.

Als coach sluit ik bij jou aan: ik pers je niet in een programma, maar kijk naar wat bij jou past. Ik kijk systemisch, progressiegericht of vanuit de Transactionele Analyse. Als het maar bij jou past.

Maak vrijblijvend kennis met me en vraag om een gratis online coachingssessie van 45 minuten. In deze tijd kun je kijken of ik iets kan betekenen in een belangrijke verandering in jouw leven.

Coachings- of trainingslocatie

Trainingen en coaching geef ik op jouw locatie of op mijn eigen locatie in een corona-proof omgeving met voldoende ventilatie. Er zijn veel mogelijkheden om te wandelen en andere activiteiten in de natuur.

Scroll naar boven
Scroll naar top