Teamcoaching

Coaching team

  • Heb je een beginnend team en wil je ze een gezonde basis meegeven, voor een soepele samenwerking?
  • Of merk je belemmerende patronen in gedrag van je teamleden die zich lastig laten ombuigen?
  • Wil je verandering inzetten en weet je niet hoe en waar je moet beginnen?
  • Voel je je moe, en krijg je steeds minder plezier in dingen?

Teamcoaching is een hele krachtige manier om in korte tijd grote progressie te maken. Heel vaak weet je wel wat er moet gebeuren, maar handel je er niet naar. Even stilstaan met je teamleden helpt om te kunnen zien wat ze tegenhoudt om te doen wat nodig is.

Teamcoaching is bij uitstek geschikt om teamleden weer met een milde blik naar elkaar te laten kijken. Dat ze elkaar als aanvulling leren zien, in plaats van last of concurrentie.

Als coach sluit ik aan bij de teamleden, het team als geheel en bij jou als leidinggevende. Ik pers jullie niet in een programma, maar kijk naar wat het beste past. Ik kijk systemisch naar jullie als geheel en zie de uitwerking daarvan individueel. Ik werk met oplossings- en progressiegerichte werkvormen en maak vooral gebruik van ideeën die vanuit het team komen. Soms is het nodig om psychologische of groepsdynamische kennis te delen, als het maar bij jou en je team past.

Maak vrijblijvend kennis met me en vraag om een kennismakingsgesprek. Dan kijken we of ik iets kan betekenen voor jou en je team, zodat je een waardevolle progressie kan maken in wat jullie willen bereiken.

Coachings- of trainingslocatie

Trainingen en coaching geef ik op jouw locatie of op mijn eigen locatie in een corona-proof omgeving met voldoende ventilatie. Er zijn veel mogelijkheden om te wandelen en andere activiteiten in de natuur.

Scroll naar boven
Scroll naar top