Aanbod overzicht

Fianne Faber coaching

Coaching individueel

  • Loop je vast in je werk, of je persoonlijke leven?
  • Of wil je gewoon iets anders maar je weet niet wat?
  • Ben je leidinggevende en weet je niet hoe je lastig gedrag in je team kunt ombuigen?
  • Voel je je moe, en krijg je steeds minder plezier in dingen?

Coaching is een hele krachtige manier om in korte tijd progressie te maken. Heel vaak weet je het wel, maar handel je er niet naar. Alleen al stilstaan blijkt helpend om te zien wat je tegenhoudt om te doen wat je graag wilt doen.

Coaching is bij uitstek geschikt om op een milde wijze naar jezelf te leren kijken. Om jezelf toe te staan dat je niet perfect hoeft te zijn. Om te realiseren dat jij vaak de enige persoon bent die dat van jezelf vraagt.

Als coach sluit ik bij jou aan: ik pers je niet in een programma, maar kijk naar wat bij jou past. Ik kijk systemisch, progressiegericht of vanuit de Transactionele Analyse. Als het maar bij jou past.

Maak vrijblijvend kennis met me en vraag om een gratis online coachingssessie van 45 minuten. In deze tijd kun je kijken of ik iets kan betekenen in een belangrijke verandering in jouw leven.

Coaching team

  • Heb je een beginnend team en wil je ze een gezonde basis meegeven, voor een soepele samenwerking?
  • Of merk je belemmerende patronen in gedrag van je teamleden die zich lastig laten ombuigen?
  • Wil je verandering inzetten en weet je niet hoe en waar je moet beginnen?
  • Voel je je moe, en krijg je steeds minder plezier in dingen?

Teamcoaching is een hele krachtige manier om in korte tijd grote progressie te maken. Heel vaak weet je wel wat er moet gebeuren, maar handel je er niet naar. Even stilstaan met je teamleden helpt om te kunnen zien wat ze tegenhoudt om te doen wat nodig is.

Teamcoaching is bij uitstek geschikt om teamleden weer met een milde blik naar elkaar te laten kijken. Dat ze elkaar als aanvulling leren zien, in plaats van last of concurrentie.

Als coach sluit ik aan bij de teamleden, het team als geheel en bij jou als leidinggevende. Ik pers jullie niet in een programma, maar kijk naar wat het beste past. Ik kijk systemisch naar jullie als geheel en zie de uitwerking daarvan individueel. Ik werk met oplossings- en progressiegerichte werkvormen en maak vooral gebruik van ideeën die vanuit het team komen. Soms is het nodig om psychologische of groepsdynamische kennis te delen, als het maar bij jou en je team past.

Maak vrijblijvend kennis met me en vraag om een kennismakingsgesprek. Dan kijken we of ik iets kan betekenen voor jou en je team, zodat je een waardevolle progressie kan maken in wat jullie willen bereiken.

Coachings- / Trainingslocatie

Trainingen en coaching geef ik op jouw locatie of op mijn eigen locatie in een corona-proof omgeving met voldoende ventilatie. Er zijn veel mogelijkheden om te wandelen en andere activiteiten in de natuur.

Training / Workshop

Mijn trainingen zijn zo ingericht dat je stap voor stap de kennis en vaardigheden eigen kan maken zonder je te overladen.

Je krijgt na afloop echt zin om de praktijk in te gaan met je nieuwe bagage om uit te testen en te oefenen.

Veel teams zijn gebaad bij een combinatie van teamcoaching en workshops. Ik heb ervoor gekozen om te werken met sessies van een dagdeel. Dit is meer dan genoeg om iedereen weer een stap verder te brengen en je bent geen hele dag kwijt!

Omdat ieder team en ieder individu weer anders is, pas ik mijn programma’s hier standaard op aan!

Online leren

Binnenkort beschikbaar!

Lekker thuis of op werk, op het moment dat jou uitkomt even wat lezen, een filmpje kijken of met een quiz je kennis testen.
 

Een aantal van mijn trainingen kun je gratis volgen. Heb je daarna de smaak te pakken gekregen? Dan kun je een vervolgprogramma proberen.

 

Het beste werkt het natuurlijk als je je ook door mij persoonlijk laat coachen, schroom niet om hierover contact met me op te nemen.

Scroll naar boven
Scroll naar top